ЗА НАС

Мисия:

Удовлетвореността на нашите клиенти и високото качество на предлаганите услуги е цел и мисия на компанията.
Удоволствието от добре свършената работа, намиране потребностите на клиента и възможно най-доброто решение е в основата на фирмената ни политика. Ние знаем, че една комуникация е успешна, когато в края на съвместното сътрудничество, имаме две печеливши страни.
Уважението към клиента, партньора и колегата са водещи в ежедневната ни работа.

Визия:

Давайки, най-доброто на което си способен, постигаш най-добрите възможни резултати в момента. Коректността към околните ти гарантира най-здравословната бизнес среда и възможност да намериш правилните решения.

История:

Globs Computers е основана през април 1998 година като се специализира в изграждането на цялостни IT решения за дома и офиса. Постепенно Globs Computers разширява своята дейност, като добавя към предлаганите услуги и компютърно обучение, WEB Desing и изграждане и поддръжка на мрежи. По настоящем компанията продължава да развива диапазона на предлаганите продукти и услуги, като в последните години инвестира в развитието и разрастването на Софтуерните си отдели.

Екипи:

В екипите си ние съчетаваме креативността и неспирната енергия на младите с опита и мъдростта на ветераните в областта ни. Предизвикателството да обединиш две сили и да ги накараш да работят заедно води до креативни и разнообразни решения даващ много добри резултати.