кариери

Кариера с нас ...

Да споделиш "опит" и "възможности" е цел и чест за нас. Дългогодишният ни професионален опит ни позволява да предлагаме и предоставяме примамливи възможности за кариерно развитие както в нашата компания, така и като част от екипите на някой от нашите партньори. Представете се, разкажете ни повече за Вашите възможности, мечти, желания и ние ще Ви предложим поле за изява, възможността да осъществите плановете си и да доразвиете идеите си. Място, където ще бъдете забелязани и адекватно оценени. Място, където работата може да се превърне във вашето хоби и колегите във вашето второ семейство.

Екипност, възможност да бъдете чути, поле за изява, здравословна работна среда...

Знаем, че по-голямата част от времето ни преминава на работното място, затова Ви предлагаме едно добро място за работа. Колектив в който ще бъдете чути и колеги които ще ви подкрепят. Поле да обмените опит и идеи с хора с визия за бъдещето, възможности и цели.

международни проекти, много нови контакти и възможност да пътешествате работейки.

Клиентите ни са по целия свят. Работата ни позволява да предоставяме услугите си както на място, в офиса на клиента, така и чрез отдалечен достъп. Възползваме се от възможността както спрямо нашите клиенти, така и спрямо партньорите и колегите си. Позволете си да съчетаете полезното с приятното.

крачете с нас напред и нагоре. постигнете най-смелите си мечти и си поставете нови.

Светът се развива с бързи темпове, IT индустрията - с бесни. Ние знаем "Животът обича смелите" затова, смели сме в мечтите си, смели сме в проектите си и приемаме с ентусиазъм нови и "неразумни" предложения.